Najnowsza książka Jamiego Olivera Każdy może gotować staje się coraz popluraniejsza w Polsce. Widać to nie tylko po znakomitych wynikach sprzedaży w pierwszym tygodniu po premierze, ale także po zainteresowaniu licznych mediów.

 

Kulinarna filozofia i znakomite przepisy Jamiego Olivera z jego najnowszej książki Każdy może gotować znajdują w Polsce coraz większe rzesze miłośników. Świadczą o tym znakomite wyniki sprzedaży tej książki w pierwszym tygodniu po premierze, ale także zainteresowanie mediów. Książkę omawiano w licznych entuzjastycznych recenzjach prasowych, jak również w programach radiowych i telewizyjnych. Najnowszy polski tytuł Jamiego Olivera Każdy może gotować pojawił się między innymi w Antyradiu w audycji Latający talerz Pawła Lorocha, w programie Ewy Podolskiej w TOK FM (tu można posłuchać pliku mp3), w Dzień Dobry TVN i w Kawie czy Herbacie w TVP1 (Paweł Loroch przygotował w tymże programie trzy wspaniałe dania z książki).

 

Poniżej przenetujemy wywiad z redaktorką polskiej edycji książki w Superstacji.

 

 

A tu można posłuchać audycji w TOK FM:

 

 

 

Przypominamy również, że co czwartek Gazeta Wyborcza załącza do swojego ogólnopolskiego wydania darmowe zeszyty z wyborem przepisów Jamiego pochodzących z książki Każdy może gotować.